ELREV - Roman Novák - Revize el.zařízení rodinných domů a bytů - Opravy a montáže elektrických zařízeníŠrámkova 3214/14, 400 11 Ústí nad Labem, tel.: 475 621 362, mobil: 603 907 572, e-mail: r.novak@elrev-ul.cz
ELREV - elektro servis a revize

Strukturovaná kabeláž a počítačové sítě

Co je to strukturovaná kabeláž ?

Strukturovaná kabeláž značí univerzální kabelážní systém, který obecně slouží pro přenos dat (počítačová síť, telefonní síť a další komunikační systémy budov). Výhoda strukturované kabeláže je právě v integraci všech datových a hlasových přenosů do jednoho společného rozvodu, užití jedné kabeláže.Základem strukturované kabeláže je rozdělení celé kabeláže na úrovně.


Tato součást instalace již neodmyslitelně patří do každého objektu. Ať je to skladovací prostor, hotel, rodinný dům,kancelářské prostory atd..Provádíme dodávky a montáže strukturovaných kabelových systémů formou „na klíč“ a to v prvotřídní kvalitě a ve velmi přijatelných cenách.Kabeláž provádíme ze značkových komponent. Dle požadavků zákazníka navrhneme, zpracujeme cenovou nabídku a následně provádíme realizaci.Takto připravenou síť snadno připojíme připojení k internetové síti.K takové síti lze jednoduše připojit  IP kameru pro sledování vašeho bytu,rodinného domku atd..

Domácí sítě jsu tvořeny pro několik pc či notebooků v rámci jedoho bytu,domu atd.Jde o zpřístupnění internetu na všech počítačích,tiskáren,skenerů nebo sdílení složek (hudba,video atd.) a programů v rámci jedné sítě.

Kontakt
ELREV s.r.o.
Sídlo: Olešnice 47 ,Ústí nad Labem 403 22
IČ: 27324079   DIČ: CZ27324079

Provozovna: Špitálské náměstí 3511/8 Ústí nad Labem 

email: info@elrev-ul.cz

Lukáš Novák - Ředitel, jednatel společnosti, mobil: 725 877 864,
                          e-mail: l.novak@elrev-ul.cz
 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies